Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
14 november 2021
15:00 - 16:00

Harpsongs door Marja de Jong

Meer info

Harpsongs door Marja de Jong

14 november 2021
15:00

Informatie

Laat je raken: een warm klankbad, recht uit het hart

Laat je strelen door hemelse harpklanken en een stem van fluweel. Juweeltjes uit diverse tijden en windstreken. Met aanstekelijk enthousiasme. Old, Folk en wat swing. Diepgang met een vrolijke noot, over het leven en de natuur door Marja de Jong.

Kijk hier voor een uitvoering van Marja tijdens een Harpconcert in 2020.

Het programma duurt een uur en heeft geen pauze. Entree is 10 euro per persoon (betalen aan de deur: contant of wireless). De muziek is op CD te koop voor 5 euro per stuk (graag contant betalen).

Na afloop is het mogelijk een drankje (tegen betaling) te drinken in de woonkamer van de Voorhof.

Indien de 1.5 m afstandsregel nog van toepassing is, dienen we een maximum aantal toeschouwers te hanteren; voor het aanmelden en reserveren van een plaats, graag een emailtje naar info@lodewijkskerkje.nl met opgave van naam/namen en telefoonnummer.

Voor een download van de poster: 211114 – Harpsong Concert OISTERWIJK

Meer evenementen bekijken?

10 oktober 2021
15:00

Oisterwijks Kamerkoor “When voices sing”

> Let op: op verzoek dient u met de corona-app aan te tonen tweemaal ingeënt te zijn, of middels een recent (niet ouder dan 24 uur) negatief testbewijs  Het Oisterwijks Kamerkoor is het afgelopen jaar steeds - in ...

Lees meer
17 oktober 2021
14:30

Lezing in beeld en geluid “Keltische muziek” door Leo Wolfs

Hoe klonk/klinkt hun muziek? Hadden zij bijzondere instrumenten? De Keltische muziek is voor ons toegankelijke muziek, we kunnen ervan genieten. Dat gaan we bij deze lezing van Leo Wolfs dan ook zeker doen. Zoals we van Leo gewend ...

Lees meer